Recreatiesportvereniging Souplesse SilvoldeRecreatiesportvereniging Souplesse Silvolde

Nieuws

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van al het nieuws, ook kunt u ons op onze facebookpagina volgen @recreatiesportverenigingsouplessesilvolde om op te hoogte te blijven van al het nieuws.

Uniek sporten

 
 
 
 
 
 
 

27 oktober 2022

In onze omgeving kregen we steeds meer vragen over een beweeggroep voor kinderen die dat kleine beetje extra nodig hebben. Dit heeft ons aan het denken gezet! 
 
De afgelopen weken hebben we een pilot gedraaid met een klein groepje kinderen, die een ondersteuningsvraag hebben. Dit was een groot succes en hiermee hebben wij de Uniek Sporten groep opgericht.  
 
Uniek sporten is een sportgroep voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar die een ontwikkeling achterstand, gedragsproblemen of stoornis(sen) hebben. Deze kinderen hebben moeite met bewegingen of kunnen niet mee komen in een grote groep. 
 
De lessen worden gegeven volgens het Nijntje Beweegdiploma. Ons doel is om lekker samen te bewegen en plezier maken!
 
Heb jij vragen of denk je iemand te kennen die op zoek is naar deze sportgroep. Neem dan gerust met ons contact opo door een bericht te sturen naar secretariaat@souplessesilvoldegymnastiek.nl
 

 

Aanmelden prikdag 4 juni

 
 
 
 
 
 
 

20 april 2022

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s), 

Zoals jullie in voorgaande berichten hebben gelezen komt er jaarlijks, vanuit SOPOIJ, veel geld naar Souplesse - maar zoals jullie weten moeten wij hier iets tegenover zetten. 

Op zaterdag 4 juni gaan wij weer onze handen uit de mouwen steken. In kleine groepjes zullen we van 09.00 uur tot 12.00 uur een bepaalde wijk/gebied rondgaan om afval te prikken. Voor elke deelnemer bieden wij een vergoeding van 10 euro per prikdag aan. 

Helpt u ons mee? U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar ons secretariaat: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl 
Vermeld daarbij de naam/namen en geboortedatum(s). Deelnemers jonger dan 12 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassen ouder/verzorger deelnemen.

We hopen dat er voldoende leden, ouders en vrijwilligers zijn die ons willen meehelpen!! Velen handen maken immers licht werk. 

Alvast bedankt!

 

Versterking bestuur

 
 
 
 
 
 
 

25 april 2022

Het bestuur van Souplesse Silvolde zoekt versterking. Na vele jaren bijgedragen te hebben aan de ontwikkeling van onze vereniging maken enkele bestuursleden plaats voor nieuwe bestuurders. Graag doen we daarbij een beroep op jou! 

Je hebt geen specifieke kennis nodig, we zoeken enthousiasme! De onderlinge verdeling van de rollen en taken binnen het bestuur zijn bespreekbaar. Het is dus niet noodzakelijk dat je veel van de turn- en danssport afweet, of over veel financiële kennis beschikt. Het belangrijkste is dat je wil meedenken om onze vereniging nóg beter te maken.

Een sportclub kan niet zonder vrijwilligers. Souplesse Silvolde is trots op al onze vele vrijwilligers die zich dagelijks met hart en ziel inzetten. Zij zijn de drijvende kracht. Is jouw interesse gewekt op basis van bovenstaande omschrijving? Of ken je iemand die hier interesse in heeft? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Heb je even wat minder tijd vanwege andere werkzaamheden? Dat is geen enkel probleem, daarvoor vormen we nou juist een team!

Ben jij degene die het bestuur van Souplesse Silvolde kan versterken? Wil jij je als vrijwilliger nuttig maken en wil je een bijdrage leveren aan onze prachtige vereniging? Dan horen wij het graag. Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl

 

Aanmelden prikdag 23 april

 
 
 
 
 
 
 

29 maart 2022

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s), 

Vanuit SOPOIJ komt er jaarlijks veel geld naar Souplesse, ten behoeve van onze leden. Hier staat tegenover dat onze vereniging zich, elk jaar weer, inzet rondom allerlei acties ten aanzien van duurzaamheid, natuur & welzijn en noaberschap. 
 
Het afgelopen jaar hebben we ons geweldig ingezet en dit jaar gaan we ons nóg meer inzetten om ons Silvolde “zwerfafval-VRIJ” te krijgen.
 
We zoeken, per prikdag, minimaal 12 deelnemers, die in kleine groepjes op een zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur een bepaalde wijk/gebied rondgaan om afval te prikken. Voor elke deelnemer bieden wij een vergoeding van 10 euro per prikdag aan. 
 
Op zaterdag 23 april gaan wij onze handen uit de mouwen steken. Later volgen er meer data. 
 
Helpt u ons mee? U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar ons secretariaat: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl 
Vermeld daarbij de naam/namen, geboortedatum(s) en beschikbaarheid van prikdag(en). Deelnemers jonger dan 12 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassen ouder/verzorger deelnemen.
 
Op de prikdagen verzamelen we vooraf buiten bij de Plakkenberg gymzaal. Er wordt gezorgd voor grijpers/prikkers & afvalzakken. Ook krijgt elke deelnemer een opvallend veiligheidshesje van Souplesse, zodat de inwoners van Silvolde zien hoe wij ons dorp en de natuur schoner proberen te maken!
 
We hopen dat er voldoende leden, ouders en vrijwilligers zijn die ons willen meehelpen!! Velen handen maken immers licht werk. 
 
Alvast bedankt!

 

 

 

Helaas moeten we jullie berichten dat ten gevolge van de aanvullende corona maatregelen met ingang van zondag 19 december tot en met 14 januari de binnensportlocaties op slot gaan. Dat betekent dat alle onze lessen tot dan niet doorgaan.
We zullen jullie op de hoogte houden van veranderingen en aanpassingen.
Via deze weg wensen iedereen, ondanks alles, prettige feestdagen en een sportief 2022!
 
 

Update Corona (26 november 2021)

Op vrijdag 26 november was er weer een persconferentie. We mogen tot en met 19 december geen les meer geven na 17.00u. Alle gymlessen vóór 17.00u gaan gewoon door. Er zijn twee groepen die doorgaan maar iets eerder stoppen.  

We proberen ons goed te houden aan de maatregelen en binnen de ruimte die er is sporten mogelijk te maken. We vinden het ontzettend jammer dat niet alle lessen doorgaan. We hopen op jullie begrip.

In de volgende brief kun je lezen wat de maatregelen precies betekenen voor de lessen.

PRIKDAG 13 november 2021

 
 
 
 
 
 
 

13 november 2021 

Gisteren stond de laatste prikdag van 2021 gepland. 9 vrijwilligers hebben zich weer ingezet om Silvolde een stukje schoner te maken. 
 
In totaal hebben wij ons dit jaar 272,5 uur ingezet om afval op te ruimen. In ruil hiervoor kregen wij SOPOIJ 11.800 euro voor de vereniging. Wij zijn trots dat wij het doel van 270 uur hebben behaald en zin enorm dankbaar voor alle vrijwilligers die hebben geholpen. 
 
#opruimen #afvalscheiden #milieu #vervuiling #duurzaam #terugwinnaar #StichtingSOPOIJ #sopoij
 

 

update covid-19

 
 
 
 
 
 
 

5 november 2021 

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),
 
Afgelopen dinsdag was er een persconferentie waarbij nieuwe maatregelen zijn aangekondigd. Hierbij de belangrijkste punten voor onze vanaf zaterdag 6 november. 
 
De basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden;
 
Bij het betreden van een binnenlocatie op een sportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar. Dit geldt dus voor de volledige binnensport en ook voor kleedkamers en toiletten;
 
We verzoeken ouders, nog steeds, om hun zoon/dochter bij de ingang af te zetten. Een van onze leiding zal bij jonge kinderen aanwezig zijn om ze op te vangen en begeleiden naar de kleedkamer en naar buiten. 
 
Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl 
 
Met sportieve groeten,
Het bestuur en leiding
 
 
 
 

Prikdag 9 oktober 2021

 
 
 
 
 
 
 

9 oktober 2021 

Vandaag stond de vijfde prikdag van 2021 op de planning. Een mooie groep van 12 deelnemers in alle leeftijden, heeft ervoor gezorgd dat onze gemeente weer een stukje schoner is. Weer een groot woord van dank voor jullie inzet.

Zaterdag 13 november staat de 6de prikdag gepland en we zijn nog op zoek naar deelnemers. Bent u beschikbaar? Dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar ons secretariaat: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl en hierna ontvangt u de laatste informatie.
 

 

rabo clubsupport 2021

 
 
 
 
 
 
 

3 oktober 2021 

De laatste maanden van het jaar staan in het teken van sponsoring.
Vanaf maandag 4 oktober kan er weer gestemd worden voor de Rabo Clubsupport actie. Dit jaar is het teken: ieder verdient een club, een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn.
Als lid van de Rabobank beslis jij mee welke clubs Rabobank Graafschap dat steuntje in de rug geeft. Jij stemt toch ook op Souplesse Silvolde?
De Grote Clubactie loopt als een trein! Onze organisatie is onwijs trots op onze leden die zich geweldig inzetten. We hebben al 432 loten verkocht en ons doel van 500 verkochte loten komt steeds dichterbij! Help jij ons dit doel behalen?
 

 

GROTE CLUBACTIE 2021 gestart

 
 
 
 
 
 
 

18 september

Vanaf vandaag, 18 september 2021, sturen de leden van Souplesse Silvolde hun verkooplink naar iedereen die ze kennen om online loten voor de Grote Clubactie te verkopen!
Een mooie actie voor onze vereniging, omdat we van dit extraatje mooie aanschaffingen kunnen doen voor onze gymzaal.
Koop jij ook een lot?

 

Grote Clubactie 2021

 
 
 
 
 
 
 

14 september

WIJ DOEN WEER MEE!
 
Dit jaar doet Souplesse Silvolde weer mee aan de Grote Clubactie. Deze week krijgen al onze leden een persoonlijk verkooplink in de les waarmee zij online loten gaan verkopen. En vanaf zaterdag 18 september mag jij beginnen met de verkoop!
 
Met de Grote Clubactie 2021 hopen we een mooi geld bedrag op te halen voor de materialen die op het wensenlijstje staan:
Verschillende Medicine ballen, kettlebells en gewichten;
Klein speel materiaal voor de allerjongsten;
AirBox van Airtrack Factory;
Een bedrag voor de activiteiten van het jeugdbestuur.
 
Help jij ons mee onze doelen te bereiken?
 

 

Zomervakantie

 
 
 
 
 
 
 

17 juli 2021

Wat was weer een gek seizoen, maar wat zijn we blij dat we uiteindelijk weer binnen met jullie mogen sporten. Afgelopen week was alweer de laatste lesweek. 

Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie en zien jullie graag terug in de week van 30 augustus. 

P.s. Voor aankomend seizoen hebben wij het vakantierooster ook gepubliceerd. Tijdens deze weken zal er voor in principe geen les zijn. Daarnaast zijn we ook druk met de voorbereidingen voor de Grote ClubActie van 2021. 

 

Derde prikdag

 
 
 
 
 
 
 

10 juli 2021

Vandaag was onze derde prikdag, de laatste voor de zomervakantie!
Weer ging een groep vrijwilligers op pad om onze gemeente een stukje schoner te krijgen. Ook vandaag is er veel afval opgehaald door onze vrijwilligers en wij waarderen het om de positieve reacties te ontvangen.
Na de zomervakantie zijn er nog 3 prikmomenten gepland waarin we onze gemeente een stukje schoner maken. Op de volgende prikdagen gaan wij onze handen uit de mouwen steken:
Zaterdag 11 september
Zaterdag 19 oktober
Zaterdag 13 november
 
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar ons secretariaat: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl en hierna ontvangt u de laatste informatie. 
 

 

Tweede prikdag

 
 
 
 
 
 
 

12 juni 2021

Vandaag was onze tweede prikdag!
Weer ging een grote groep vrijwilligers op pad om onze gemeente een stukje schoner te krijgen. Onze jongste is 2 jaar.
We zijn dankbaar voor alle positieve reacties die we van voorbijgangers ontvangen, dit doet ons goed. Daarnaast stonden wij weer versteld van de hoeveelheid zwerfafval: emmers verf, zakken met luiers, kleding, etc.
We zijn onze vrijwilligers enorm dankbaar voor hun inzet. Op naar de derde prikdag!
 
 
 

 

Eerst prikdag 2021

 
 
 
 
 
 
 

8 mei 2021

T R O T S
Vandaag was onze eerste prikdag! We hebben heel veel zwerfafval opgehaald en onderweg was het reuze gezellig.
Een groot woord van dank voor alle helpers. Op 12 juni staat de tweede prikdag gepland, waarvoor zich al voldoende deelnemers hebben opgegeven. Vele handen maken ligt werk!
 

 

Bericht Sopoij

 
 
 
 
 
 
 

5 mei 2021

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s), 
 
We zijn erg blij met de leden en vrijwilligers die zich op hebben gegeven om te helpen bij een of meerdere prikdagen. 
 
Zoals aangeven komt er elk jaar vanuit SOPOIJ veel geld binnen, dit gaat om een bedrag van 11.800 euro. Hier tegenover staat dat wij om moeten inzetten tijdens prikdagen. Voor elke helper worden een aantal uren afgevinkt, waardoor wij ons voor 270 uren inzetten en het doel kunnen behalen. Wanneer we dit niet behalen zal deze bedrag komen te vervallen. Hierdoor zal het onvermijdelijk zijn dat de contributie fors zal stijgen! 
 
We zoeken nog steeds deelnemers, die in kleine groepjes op een zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur een bepaalde wijk/gebied rondgaan om afval te prikken. Voor elke deelnemer bieden wij een vergoeding van 10 euro per prikdag aan. 
 
Op de volgende prikdagen gaan wij onze handen uit de mouwen steken:
Zaterdag 8 mei - voldoende deelnemers
Zaterdag 12 juni - voldoende deelnemers
Zaterdag 10 juli - voldoende deelnemers
 
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar ons secretariaat: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl en hierna ontvangt u de laatste informatie. 
 
We ontvangen graag u aanmelding. 
 
Met vriendelijke groet, 
Het bestuur