Recreatiesportvereniging Souplesse SilvoldeRecreatiesportvereniging Souplesse Silvolde

Nieuws

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van al het nieuws, ook kunt u ons op onze facebookpagina volgen @recreatiesportverenigingsouplessesilvolde om op te hoogte te blijven van al het nieuws.

UPDATE COVID-19

 
 
 
 
 
 
 

26 februari 2021

Beste leden, ouder(s)/verzorger(s),

We hopen dat jullie gezond zijn en blijven. In dit bericht willen we informatie geven over de buitenlessen die we de komende tijd gaan geven en de contributie van het eerste kwartaal.

Lessen
Onder bepaalde omstandigheden mag in teamverband tot en met 26 jaar buiten gesport worden. Van die mogelijkheid gaan wij gebruikmaken.

Met onze leiding werken wij aan een plan. Hierover ontvangt u deze week meer informatie. Wij zullen onze organisatie baseren op de landelijke richtlijnen waarbij veiligheid en gezondheid belangrijke uitgangspunten zijn. Daarnaast speelt het weer een cruciale rol.

Contributie
Allereerst willen we de gemeente en basisschool De Plakkenberg opnieuw bedanken voor hun coulance m.b.t. de huur van de gymzaal.

Het is wel belangrijk om aan te geven dat we ook in deze tijd kosten houden. De contributie kan daarom niet helemaal stoppen. We willen niet dat het voortbestaan van de vereniging in gevaar komt.

We gaan de contributie wel tijdelijk verlagen. Omdat we een gezonde vereniging zijn, kan dat ook. Dat doen we als volgt:

 • We passen de planning iets aan. In maart vindt de eerste incasso plaats.
 • We nemen aan dat we ook in maart niet binnen kunnen sporten.
 • Als dat anders is, gaan we de contributie niet achteraf corrigeren.
 • Voor elke maand dat er geen les gegeven wordt, hanteren we het volgende:
  • De recreatieve groepen en preselectie-1-uur: €5 euro voor elk groep (dus €15 voor het kwartaal)
  • Wedstrijdgroepen: €12 euro per groep (dus €36 voor het kwartaal bij een deelname aan één groep).

Van diverse leden hebben we signalen gekregen dat zij graag een extra bijdrage willen geven. Daar zijn wij zeer dankbaar voor en dat is uiteraard mogelijk. Als je een bijdrage wilt doen, dan kan dat via rekeningnummer: NL 12 RBRB 0706 4707 02 t.n.v. Souplesse sportvereniging.

Wij hopen op u begrip in deze situatie. Mochten jullie vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur 

 

UPDATE COVID-19

 
 
 
 
 
 
 

6 februari 2021

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s), 
 
Door de lockdown en de verlenging van de sluiting van binnensportaccommodaties is het niet mogelijk om fysiek samen te sporten.
 
Dit betekent dat er tot en met 2 maart geen binnensport plaats zal vinden. Het bestuur ziet binnen de geldende maatregelen geen mogelijkheid om buitensport verantwoord en veilig te organiseren. 
 
Op onze website zal in de loop van februari de regeling voor de contributie van het eerste kwartaal van 2021 worden toegelicht. 
 
Zodra er veranderingen zijn, horen jullie dat uiteraard. We zullen dit per bericht doorsturen waar dat kan, maar vragen jullie ook onze website en sociale media te volgen. 
 
Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl 
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur

 

 

UPDATE COVID-19

 
 
 
 
 
 
 

15 januari 2021

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s), 
 
Tijdens de persconferentie van premier Rutte, van 12 januari, hebben we gehoord dat de lockdown is verlengd. Alle lessen gaan in ieder geval tot 09-02-2021 niet door. 
 
Zodra er veranderingen zijn hoort u dat uiteraard. We zullen dit per bericht doorsturen waar dat kan, maar vragen u ook onze website en sociale media te volgen.
 
Voor vragen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl  
 
Met vriendelijke groet, 
Het bestuur

 

 

UPdate covid-19

 
 
 
 
 
 
 

14 december 2020 

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte, van 14 december, zijn wij genoodzaakt alle lessen per direct te laten vervallen.

Alle lessen gaan in ieder geval tot 19-01-2021 niet door. Wij begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op de sport en onze leden.

Op dit moment is het ook nog niet mogelijk om de verregaande consequenties van dit besluit te overzien.

Zodra er veranderingen zijn hoort u dat uiteraard. We zullen dit per bericht doorsturen waar dat kan, maar vragen u ook onze website en sociale media te volgen.

Voor vragen vragen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

 

 

Einde grote club actie

 
 
 
 
 
 
 

10 december 2020 

Tot en met 30 november hebben onze leden fanatiek loten verkocht voor de Grote Clubactie. Als snel werd het succes duidelijke en zijn wij onze verkopers dankbaar voor hun inzet. 
 
 
Op 9 december heeft Souplesse een cheque van maar liefst 1810,15 euro in ontvangst mogen nemen. Hierdoor is het mogelijk om voor beide gymzalen een Airtrackset aan te schaffen. 
 
Alle lotenkopers kunnen via https://lotchecker.clubactie.nl/ kun jij met je lotnummer checken of je een prijs hebt gewonnen. 
 
Ook hebben wij als vereniging prijzen beschikbaar gesteld. Om alle leden in dezelfde week te verrassen worden de prijzen uitgereikt in de eerste week na de kerstvakantie in de les. Mocht het lid er dan niet zijn, wordt de prijs thuis bezorgd. 
 
Wij willen alle lotenverkopers en lotenkopers bedanken voor hun steun!
 

 

Aanvullig COVID-19 regels

 
 
 
 
 
 
 

1 december 2020 

Beste ouder(s)/verzorger(s)
 
Op 1 december zijn nieuwe maatregelen ingegaan. We willen jullie graag hierover informeren. 
 
Mondkapjes
Leden tot 12 jaar hoeven geen mondkapje te gebruiken. Vanaf 13 jaar wel in de gang en de kleedkamer. De leden mogen hun mondkapje afdoen als ze de zaal binnen gaan. Hun mondkapje kunnen ze dan bijv. op de bank leggen.
 
Quarantaine en testen
Wat gebeurt er op dit moment vaak? Dat een lid thuis moeten blijven in quarantaine omdat bijv. een klasgenootje positief is getest. De regels van de RIVM zeggen dat het lid dan vijf dagen thuis moet blijven. Dan volgt een test. Is de test negatief en zijn er geen klachten, dan mag het lid ook weer naar de les.
 

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl 

Met vriendelijke groet

Het bestuur

 

RABo clubsupport

 
 
 
 
 
 
 

6 november 2020 

Gisteren avond hebben wij van de Rabobank Graafschap een prachtige cheque online in ontvangst mogen nemen. Dit prachtige bedrag zal geinversteerd worden in de toekomstige vervanging van materiaal. 

Wij willen jullie bedanken voor alle stemmen op ons, zonder jullie was dit niet gelukt!

 

Sponsorkliks

 
 
 
 
 
 
 

5 november 2020 

Over 10 dagen moeten er weer schoentjes gevuld worden.

In de Sintshop van Bol vind je heel gemakkelijk cadeautjes, want je kan selecteren op prijs, op leeftijd en op geslacht. Sponsor Souplesse gratis en bestel bij BOL via deze link: https://www.sponsorkliks.com/link.php?club=8752&shop_id=3519&so=fbp

Hoe werkt gratis sponsoren?

Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt dan ontvangt Souplesse commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.

 

UPdate COVID-19 

 
 
 
 
 
 
 
4 november 2020 
 

De regering heeft op 3 november nieuwe maatregelen aangekondigd. Souplesse blijft de richtlijnen volgen.

Leden van 18 jaar of ouder moeten 1,5m afstand houden en mogen met maximaal 2 personen samen sporten. Daarnaast hebben wij een nieuwe poster gemaakt. Hieronder zullen we de wijzigingen toelichten.

Alle leden met klacht(en) (verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid of plots reuk/smaak verlies) blijven thuis.

Kleedkamers en douches worden gesloten. De kleedkamer dient als doorkomst route. Jas ophangen en eventueel schoenen wisselen, kan natuurlijk wel.

Onze leiding zorgt ervoor dat leden hun handen desinfecteren voor de les en na de les. 5 minuten voor aanvang van de les of als leden helpen met opbouwen 15 minuten voor aanvang van de les. 

Zodra er veranderingen zijn, horen jullie dat uiteraard. We zullen dit per bericht doorsturen waar dat kan, maar vragen jullie ook onze website en sociale media te volgen.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl 

Met vriendelijke groet

Het bestuur

 

Grote Clubactie 

 
 
 
 
 
 
 
19 september 2020
 

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! Souplesse Silvolde doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is een Airtrack Trainingsset van de Airtrack Factory. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken kopers kans op mooie prijzen. De hoofdprijs van De Grote Clubactie is een bedrag van € 100.000,-. Ook jij kunt als verkoper te gekke prijzen winnen.

Hoe werkt het?

Het verkopen van loten is heel eenvoudig. Wij werken met de online verkoopmethode van de Grote Clubactie.

Alle leden ontvangen van ons een brief met daarin je persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en sociale media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

Wanneer, waar en hoe?

De Grote Clubactie 2020 start op zaterdag 19 september. Vanaf die datum mag je beginnen met online loten verkopen. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. 

Win gave prijzen

Help het doel van onze vereniging te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en win tegelijkertijd te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

 • Ons lid (1 en 6 jaar) die de meeste loten verkoopt wint één toegangskaartje voor Monkey Town in Doetinchem.
 • Ons lid (7 en … jaar) die de meeste loten verkoopt wint één toegangskaartje voor Sky Zone in Doetinchem.
 • Alle leden die meer dan 20 loten verkopen ontvangen een 20-loten-oorkonde. Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbieden. 
 • Doe ook mee aan de Kids-verkoopwedstrijd van de Grote Clubactie en maak kans op gave prijzen, zoals een Nintendo Switch!

Ga voor meer informatie over de winacties naar clubactie.nl.

Mocht je vragen hebben stuur dan een mail naar secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

 

Opschoondag gemeente oude ijsselstreek

 
 
 
 
 
 
 
Souplesse doet mee aan de Landelijke Opschoondag op 19 september!
 
Al jarenlang valt de Landelijke Opschoondag op de 3e zaterdag van maart. Dit jaar kon die dag vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Maar er is een nieuwe datum: in plaats van een frisse start van de lente, gaan we op 19 september aan de slag voor een schone aftrap van de herfst. Doet u mee om uw buurt (zwerf)afvalvrij te maken?
 
Wat is de Landelijke Opschoondag? De Landelijke Opschoondag is hét moment voor inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Samen opruimen is niet alleen gezellig, het geeft ook een goed gevoel om iets te kunnen doen voor een schoon milieu. En dat in uw eigen buurt!
 
Op 19 september van 9:00 uur tot 12:00 uur gaan we afval inzamelen. We beginnen vanaf de gymzaal van de Plakkenberg. De gemeente zal zorgen voor Grijpers, hesjes, prikkers en afvalzakken. Mocht u de komende week al zwerfafval willen verzamelen, dan kunt u dat zaterdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur bij de gymzaal van de Plakkenberg komen brengen.
 
De volle afvalzakken worden ook weer bij de gymzaal van de Plakkenberg opgehaald door de gemeente. Voor elke volle zak zal de gemeente voor ons een waardecheque toekennen!
 
De gemeente stelt dus waardecheques beschikbaar voor iedere volle zak zwerfafval die door de deelnemers wordt ingeleverd. Nadat het aantal afvalzakken is geteld worden de cheques per mail toegestuurd. Dit jaar zal iets anders verlopen omdat we uiteraard de richtlijnen van de Rijksoverheid volgen met betrekking tot het coronavirus.
 
Mocht u mee willen doen, laat ons dat dan weten voor woensdag 16 september weten via voorzitter@souplessesilvolde.nl