Recreatiesportvereniging Souplesse SilvoldeRecreatiesportvereniging Souplesse Silvolde

Nieuws

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van al het nieuws, ook kunt u ons op onze facebookpagina volgen @recreatiesportverenigingsouplessesilvolde om op te hoogte te blijven van al het nieuws.

 

Opschoondag gemeente oude ijsselstreek

 
 
 
 
 
 
 
Souplesse doet mee aan de Landelijke Opschoondag op 19 september!
 
Al jarenlang valt de Landelijke Opschoondag op de 3e zaterdag van maart. Dit jaar kon die dag vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Maar er is een nieuwe datum: in plaats van een frisse start van de lente, gaan we op 19 september aan de slag voor een schone aftrap van de herfst. Doet u mee om uw buurt (zwerf)afvalvrij te maken?
 
Wat is de Landelijke Opschoondag? De Landelijke Opschoondag is hét moment voor inwoners, ondernemers, verenigingen, sportclubs en scholen om samen in actie te komen voor een omgeving zonder zwerfafval. Samen opruimen is niet alleen gezellig, het geeft ook een goed gevoel om iets te kunnen doen voor een schoon milieu. En dat in uw eigen buurt!
 
Op 19 september van 9:00 uur tot 12:00 uur gaan we afval inzamelen. We beginnen vanaf de gymzaal van de Plakkenberg. De gemeente zal zorgen voor Grijpers, hesjes, prikkers en afvalzakken. Mocht u de komende week al zwerfafval willen verzamelen, dan kunt u dat zaterdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur bij de gymzaal van de Plakkenberg komen brengen.
 
De volle afvalzakken worden ook weer bij de gymzaal van de Plakkenberg opgehaald door de gemeente. Voor elke volle zak zal de gemeente voor ons een waardecheque toekennen!
 
De gemeente stelt dus waardecheques beschikbaar voor iedere volle zak zwerfafval die door de deelnemers wordt ingeleverd. Nadat het aantal afvalzakken is geteld worden de cheques per mail toegestuurd. Dit jaar zal iets anders verlopen omdat we uiteraard de richtlijnen van de Rijksoverheid volgen met betrekking tot het coronavirus.
 
Mocht u mee willen doen, laat ons dat dan weten voor woensdag 16 september weten via voorzitter@souplessesilvolde.nl

 

Coronaregels

WE MOGEN WEER!

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),
 
Vanaf maandag 31 augustus beginnen we weer… Wij gaan weer sporten volgens het lesrooster. Wel zijn er een aantal spelregels verbonden aan het binnen sporten, deze zijn op de onderstaande poster te lezen. We gaan er vanuit dat iedereen zich hier netjes aan houdt.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere punten om rekening mee te houden:

  • 5 minuten voor aanvang van de les mogen alleen leden de zaal betreden, helpen leden met opbouwen dan geldt 15 minuten voor aanvang aanwezig.
  • Wanneer het lid onder begeleiding komt willen we ouder(s)/verzorger(s) vragen het lid af te zetten voor de ingang van de zaal. Bij de ingang zal een leiding de leden opwachten om de handen te desinfecteren en ze te begeleiden naar de kleedkamer. Vanuit de kleedkamer lopen de leden naar de zaal, waar de andere leiding ze opwachten.  
  • Op het aangegeven eind tijdstip zullen de leden naar de ingang worden begeleid om alleen naar huis te gaan of met de ouder(s)/verzorger(s).
  • Aan de ouder(s)/verzorger(s) het verzoek om de zaal niet te betreden, niet eerder dan het aangegeven tijdstip aanwezig te brengen en ophalen en om de 1,5 meter afstand te bewaren.

Voor vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden, stuur een bericht naar: voorzitter@souplessesilvoldegymnastiek.nl
 
Met sportieve groeten,
Het bestuur en leiding