Recreatiesportvereniging Souplesse SilvoldeRecreatiesportvereniging Souplesse Silvolde

Nieuws

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van al het nieuws, ook kunt u ons op onze facebookpagina volgen @recreatiesportverenigingsouplessesilvolde om op te hoogte te blijven van al het nieuws.

Zomervakantie

 
 
 
 
 
 
 

17 juli 2021

Wat was weer een gek seizoen, maar wat zijn we blij dat we uiteindelijk weer binnen met jullie mogen sporten. Afgelopen week was alweer de laatste lesweek. 

Wij wensen jullie alvast een hele fijne vakantie en zien jullie graag terug in de week van 30 augustus. 

P.s. Voor aankomend seizoen hebben wij het vakantierooster ook gepubliceerd. Tijdens deze weken zal er voor in principe geen les zijn. Daarnaast zijn we ook druk met de voorbereidingen voor de Grote ClubActie van 2021. 

 

Derde prikdag

 
 
 
 
 
 
 

10 juli 2021

Vandaag was onze derde prikdag, de laatste voor de zomervakantie!
Weer ging een groep vrijwilligers op pad om onze gemeente een stukje schoner te krijgen. Ook vandaag is er veel afval opgehaald door onze vrijwilligers en wij waarderen het om de positieve reacties te ontvangen.
Na de zomervakantie zijn er nog 3 prikmomenten gepland waarin we onze gemeente een stukje schoner maken. Op de volgende prikdagen gaan wij onze handen uit de mouwen steken:
Zaterdag 11 september
Zaterdag 19 oktober
Zaterdag 13 november
 
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar ons secretariaat: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl en hierna ontvangt u de laatste informatie. 
 

 

Tweede prikdag

 
 
 
 
 
 
 

12 juni 2021

Vandaag was onze tweede prikdag!
Weer ging een grote groep vrijwilligers op pad om onze gemeente een stukje schoner te krijgen. Onze jongste is 2 jaar.
We zijn dankbaar voor alle positieve reacties die we van voorbijgangers ontvangen, dit doet ons goed. Daarnaast stonden wij weer versteld van de hoeveelheid zwerfafval: emmers verf, zakken met luiers, kleding, etc.
We zijn onze vrijwilligers enorm dankbaar voor hun inzet. Op naar de derde prikdag!
 
 
 

 

Eerst prikdag 2021

 
 
 
 
 
 
 

8 mei 2021

T R O T S
Vandaag was onze eerste prikdag! We hebben heel veel zwerfafval opgehaald en onderweg was het reuze gezellig.
Een groot woord van dank voor alle helpers. Op 12 juni staat de tweede prikdag gepland, waarvoor zich al voldoende deelnemers hebben opgegeven. Vele handen maken ligt werk!
 

 

Bericht Sopoij

 
 
 
 
 
 
 

5 mei 2021

Beste leden en ouder(s)/verzorger(s), 
 
We zijn erg blij met de leden en vrijwilligers die zich op hebben gegeven om te helpen bij een of meerdere prikdagen. 
 
Zoals aangeven komt er elk jaar vanuit SOPOIJ veel geld binnen, dit gaat om een bedrag van 11.800 euro. Hier tegenover staat dat wij om moeten inzetten tijdens prikdagen. Voor elke helper worden een aantal uren afgevinkt, waardoor wij ons voor 270 uren inzetten en het doel kunnen behalen. Wanneer we dit niet behalen zal deze bedrag komen te vervallen. Hierdoor zal het onvermijdelijk zijn dat de contributie fors zal stijgen! 
 
We zoeken nog steeds deelnemers, die in kleine groepjes op een zaterdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur een bepaalde wijk/gebied rondgaan om afval te prikken. Voor elke deelnemer bieden wij een vergoeding van 10 euro per prikdag aan. 
 
Op de volgende prikdagen gaan wij onze handen uit de mouwen steken:
Zaterdag 8 mei - voldoende deelnemers
Zaterdag 12 juni - voldoende deelnemers
Zaterdag 10 juli - voldoende deelnemers
 
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar ons secretariaat: secretariaat@souplessesilvolderecreatief.nl en hierna ontvangt u de laatste informatie. 
 
We ontvangen graag u aanmelding. 
 
Met vriendelijke groet, 
Het bestuur